Makan laksa

Salam, saya skrg hamil 33 week, boleh tak makan laksa? Sbb teringin. Lama tak mkn.. #bantusharing

5 Balas

kenapa TK bolh pulak MKN laksa bolh ja.. saya hantu laksa dan laksam segala jenis laksa yg org pos mesti saya cuba buat... MKN puas2.. nnti dalam pantang tk blh MKN..mak saya baru pesan semalam hg klau nk mkan lksa ja laksam ka hg buat la nnti dlm pantang hg teringin pulak nk makan.. la ni mkan puas2 .

Saya dari 1st trimester macam macam laksa dah makan. Laksa utara, asam laksa, nyonya laksa, laksam eh banyak la 😂 sbb takleh nasi so terpaksa la cari benda lain. Minum air gula pun takde sangkut, scan baby pun Alhamdulillah sihat je semua. Setakat makan seminggu sekali tu InshaAllah ok je ☺️

Boleh.. makan semangkuk je. haha. Saya pun dah makan laksa johor, laksa penang. nikmatnya.🥰 just mengidam. So, makan pun semangkuk je. 😁

boleh la.. apesal plak xbleg mkn? time pregnant nk mkn ape pn mkn jer.. mkn berpada².. cuma lps beranak nnt jer xleh mkn laksa dh..

sy drpd mula pregnant smpai skrg dh msuk 21w dh xterkira brp kali mkn laksa.byk sgt2 sbb sy hntu laksa..mkn je.knp xblh mkn pulak