Susu time preggy.

Assalam. hai mommies. nak tanya. time preggy ok tk kalau amalkan minum susu ni? sbb susu tepung biase tu mcm xboleh telan la. mcm susu dutch lady y fresh milk biase tu pn xboleh telan. sbb sy bkn jenis org suka susu. tp sbb skrg kerap kene sakit pinggang, tu terpkse gak cari susu y sesuai dgn tekak. ada nasihat tk mommies2 semua? Kalau boleh minum susu ni, boleh ke minum hari2 ya?

Susu time preggy.
30 Balas

Blh ja sis. Sy pun dh stop minum anmum materna.. Terus minum susu kotak dutch lady low fat dgn farm fresh kurma ni.. Sebab lg senang sy tak suka nk bancuh susu ni.. 😅 Doc pun ckp ok sbb susu materna anmum tu lg tinggi gula