Faint Line to Negatif n still xperiod

Assalam n Haii mommies, nak tanya. Ni Upt sminggu sbelum trikh expect period, samar tp boleh nampak dgn mata kasar, sbelum tu 10 hari sblum trikh expect priod ad buat Upt tp sgt2 samar antara nampk xnmpak, tp lepas dpt Upt mcm gmbr ni esoknya try buat Upt balik dah Negatiff tp xd bleeding ap2 pon, n skrg delay period dh 10 hari, Upt still NEGATIF. Sebelum ni sy memang period xteratur, tp bulan ogos, sept sy dh period. Skrg sy prgnant ke? Klau xprgnant knp sblum ni dpt faint line, Ad ke mommies yg mcm ni jugak upt samar to negatif tp pregnant? Buntu😣

Faint Line to Negatif n still xperiod
3 Balas

Sbb tu Jgn ajar cek byk kali sgt. Sbb nnti akan pikir macam2. Kalau sy dah sekali dua cek positif, gi je cek kat klinik. Atau tgu lg seminggu ke mcm tu

3y ago

Baik sis, priod still xdtg lg ni, cuma perasan smalam n td pagi lepas bangun tdr ad spotting kaler brown pla tcalit dekat pantyliner, tp msa tu je skrg xde dah, smpi skrg xda tanda2 nak period juga, 😢

Nak tanye mse ni sis preg tak? Sbb sy pn mcm ni pki upt sma msa tu cek smar sgt second check dah negatif tp bwah perut rsa cramp sngt.

2y ago

Hai sis sory baru buka apps ni, msa ni sy xpreg sis, belum d beri rzeki, lpas dri samar2 tu then neg, n delay priod 50hari, bla scan xde apa2 pla, doc ckp rahim sy t’turun sikit, myb blm rzeki, insyAllah doakan kta smua d berikan rzeki zuriat ya aaminn🤲🏻

you pregnant dear

3y ago

Tapi upt still negatif sis😔