Pregnant ke tidak?

Hai nak tnya, harini delay period genap 2minggu, upt still Negatif, sebelum ni pernah test Upt seminggu sebelum due period tapi dapat line samar2, 3-4 Upt dapat line samar, tapi sekarang delay 2mggu period Upt dah Negatif tapi xda bleeding lngsung, sy buntu sy preknen atau x, klau preknen knp Upt xterang n still negatif n klau gugur knpa xda bleeding langsung, tolong sy😣

4 Balas

hi..cuba bt test darah..sbab test tu accurate smada awk prgnant atau x

2y ago

Terfikir jugak nak buat beta hcg bloodtest, tq sis, insyaAllah sy akn buat bla msa free nti, ☺️

Cuba check air kencing dekat makmal

ada update tak sis. alami hal sama

better pergi klinik test darah

2y ago

Baik, nti sy cuba test darah pula, tq sis☺️