UPT POSITIF & NEGATIF

Ikutkan tarikh period lg 2 hari. Semalam cek upt 3x positif 1x negatif Pagi ni positif juga tp samar. Tp nya sy da stat keluar coklat2 mcm nk period tu. Ada sesapa pernah jd camni?

1 Balas

Sama sy sis..lagi 2 ari nk period..semalam n arini spoting coklat..sy selalu period kua darah terus...xpnah cmni.. ada check upt..tp samar.. lepas tu check.. -ve pula...😥

4y ago

saya pun check sehari dan hari due period. double line tp samar.. tup tup period dtg tghari tu. ikutkan hari ni hari ke 3 period sy.. tp bdn sy x sedap..sy check lg upt..double line jugak. now sy confius nak g klinik ke tak..