Baby Tidur Meniarap

Assalam.. Baby saya umur 3 bulan lebih tapi dah pandai meniarap start umur 2bulan stgh mcm tu.. Dah pandai angkat kepala. Selalu wktu tidur kalau dya mngeliat@tjaga sekejap, dya akan meniarap dan tidur semula dlm keadaan meniarap. Bahaya ke tidak utk baby tidur dlm posisi tu?

4 Balas

sama mcm ank sy...start dri umur 3bln smpai skrg dh nk msuk 6 bln mmg suka tidur meniarap...dlm buai pn tidur meniarap...klau balikkn tidur dia akn meniarap balik...