3rd baby

assala... hye smua ibu2.. saja nk semangat dr ibu2.. sy skrang hamil 22weeks anak ke 3 dh bt scan nmpk girl juga.. jd anak smue girl.. plan mmg nk 3 je.. hope ke3 ni dptla sorang boy.. mula agak sedih juga tp husband byk bg kata2 samngat.. ada tak yg mcm sy juga.. jom share crite korang..

1 Balas

hye sis..sma laa kt..sy pn prgnnt ank 3rd jgk..skrng dh msuk 24w..scan msa 18w aritu doc ckp nmpk cam boy jgk..hahaha..btabah lah ibu jwbnya..tp mmg smua mgharapkn bby girl..nnt 28w kna repeat scan..mntak2 la doc ckp bby girl 😂😂 mna la tau kn kot2 doc silap tgk aritu..lgpn mmg rmai je yg scan boy kluar girl..ada yg scan girl kluar boy..so doa jelah bnyk2..Dia yg tentukan sgalanya kn..moga Dia makbulkn doa kt ibu2 ni..hehe

5y ago

sy pn mcm tu gak sis.. mnghrap doc silap tgk.. tp aritu plak bt detail scan.. rmai ckp detail scan slalu btol.. kena redha jela