Perbezaan pembawakan pregnent baby boy dan girl

jom share pengalaman ibu2 ,pengalaman pregnent baby boy or girl..mcm mna alahan yg ibu2 lalui..ada perbezaan x...terlebih excited wlau pon nk msuk no4..sebab dh 3 boy... #ingintahu #ibu_muda #boboiboykuasa3dah #doakandapatgirlpulak

3 Balas

Tak payah tunggu boy, saya dua2 pregnancy girl tapi dua2 lain pembawakan but both pregnancy takde alahan lah. First pregnancy kuat makan manis, yang 2nd ni kuat makan pedas. Jadi tak boleh berharap sangat dengan concept pembawakan ni.

Tiada beza, sme sahaja😁

sama je