Ubat Zincofer

Aslm mommy2 nak tnya.. Harini dh hri kedua makan ubat zincofer tu 2 hri jdi cirit tp sekali sja.. Mual tpi tk sntiasa ad klau mkn ubat dgn air masak so far tukar amik dgan air jus epal/oren mmg ok . Kiranya ubat tu x sesuai ka ? Cirit tu ubat keluar blik kn ? Dh brpapan mkn x jdi apa2 ttiba 2 hrini ni mcmni pulak . Sy dah 17w4d .

1 Balas

Cirit tu mungkin sebab apa yg awak mkn sebelum tu rasanya. Bukan zinconfer

3y ago

ouh yeka.. sbb sy mkn ubat dlu lpas 30 minit bru sarapan setiap hri.. mlm sebelum tu lak klau lpar ka sy mkn biskut kering ja tk pun bun kosong tu yg pelik ttiba jdi cmni