minta pendapat

Aslkum ibu2 smua..sy ba brkhwin setahun lbih..ada ank sorg berusia 4 bulan..sy x bekerja sbb suami sruh jge ank..sy nk tnye,mcm mne sy nk mulakn hidup tnpa suami dgn ank kecik ye?sbb sy nk failkn penceraian dgn suami..tp sy xthu mcm mne sy nk bawa diri sy dgn ank ni..nk keje ank pn xde org jge..sy buntu tak thu nk fikir mcm mne lg..sy brsabar sbb ank kecik lg..tp rse hti ni da pudar...da twar sgt..ibu2 blh x bantu sy..mcm mne sy nk hidup dgn ank kcik tnpa suami?sy perlukn kerja?

20 Balas

Soalan tergantung.. NK jwb serba x Kena.. NK bercerai sbb xkje ke cmne . Klu isu suami x bg kje.. jgn risau.. bosan mula2 je. Perlahan Cari income.. skang byk je BT dropship tanpa kluar modal... Ckit2 Jana income.. berkahwin NI bkn utk seronok shj... Klu Kita terima shj tanpa memberi Pon susah... Klu suami x memberi Pon susah... Kne give n take.. klu sbb alasan yg xkukuh utk divorce. Lpas TU nanti berkahwin lain cmne.. hadap benda yg sama jgk.. tp klu suami kaki pukul... Bdn da koyak yg TU jgn la sis Tunggu... Xde duit Pon xpe berpisah dlu dr kne belasah gn suami...