minta pendapat

Aslkum ibu2 smua..sy ba brkhwin setahun lbih..ada ank sorg berusia 4 bulan..sy x bekerja sbb suami sruh jge ank..sy nk tnye,mcm mne sy nk mulakn hidup tnpa suami dgn ank kecik ye?sbb sy nk failkn penceraian dgn suami..tp sy xthu mcm mne sy nk bawa diri sy dgn ank ni..nk keje ank pn xde org jge..sy buntu tak thu nk fikir mcm mne lg..sy brsabar sbb ank kecik lg..tp rse hti ni da pudar...da twar sgt..ibu2 blh x bantu sy..mcm mne sy nk hidup dgn ank kcik tnpa suami?sy perlukn kerja?

20 Balas

Nk bercerai sbb laki x bg kerja ke? Atau laki ada g belasah?maaf nak tanya jgk umo berapa ni??nak tahu tak apa yg paling sy tgu selama lama ni..tunggu laki bg green light berenti kerja duduk rumah..ingt senang ke nak kerja ada anak lg.tahu berapa anta anak kt org?paling murah 400.tu belum susu pampers nk kena beli 2x ganda sbb kena letak kt umah pengasuh.dari awk kerja dpt gaji 2000 pun takkan cukup.melainkan laki awk x bg kerja tp dia x bg duit x bg belanja xbg keperluan baik awk tampar kepala laki awk tu dgn kuali.