Perlu atau tidak asingkan tempat tidur anak dari kecil lagi?
Voice your Opinion
Perlu
Tidak perlu

2651 respon

18 Balas

perlu tapi sampai sekarang tak buat2 lagi,anak kalau mama tinggal kejap dah nangis,mcm mne nk asingkan tempat tido🤔😔

msa ank kcil..sy cuma asingkan tmpt tdur dlu. means asing katil. bila dah bsar 4thun, ajar asing bilik pula. berhasil

perluu.. tu pun kalau sy dulu masa dah sedia lah.. mcm masa pertengahan tahun 5 dah cuba2.. blum trlmbt punn hehe

Rasanya perlu bermula dari umur dua tahun (selepas lepas susu badan) #TAPSupermoms #TAPActiveUsers

law rumah banyak bilik boleh la nk asing,law rumah xda banyak bilik?

perlu mengikut kesesuaian umur,

perlu #TAPSupermoms

latih dari kecil

Tengok keadaan.