Ubat

Asalamualiakum....saya nak tanya ibu² dalam ni...Ibu² makan tak ubat yang klinik bekalkan....Saya ada degar orang cakap kalau makan ubat yang klinik bekalkan nanti anak dalam kandungan besar dan susah nak bersalin normal...

34 Balas

Waalaikumsalam. Of coz makan. Is a MUST. its good for mom & baby. Kl risau anak besar & sukar bersalin normal.. Mommy just monitor diet daily. Dont worry to much. As a muslim, bykkan doa & tawakal. Insyaallah.. Senang proses kelahiran nnt.. Good luck.. ✌

4y ago

Happy2 selalu mommy...🤗