Ubat

Asalamualiakum....saya nak tanya ibu² dalam ni...Ibu² makan tak ubat yang klinik bekalkan....Saya ada degar orang cakap kalau makan ubat yang klinik bekalkan nanti anak dalam kandungan besar dan susah nak bersalin normal...

34 Balas

Mitos semua tu mkn ubat bkn sbb nak anak besaq.cuma nak anak sihat dalam tu..sy anak nak masuk 3 ubat x penah x makan sy mkn smpai nak besalin.alhamdulillah berat anak sy xla besaq.first anak no 1 berat lahir 2.6kg.nombor 2. 3.06kg aje

4y ago

Tq share pglmn dgn sya....