keluar darah baru 6 week lebih

Asalamualaikum semua dena nk tanya sbb 1st hamil baru 6 week lebih kluar darah bila pkai pek dia x lekat kat pek juma kencing kluar bahaya ka risau sangat ii ya Allah

1 Balas

klu awl2 preggy ni drah yg sikit tu normal sbb berlakunya proses pnempelan janin...tp klu byk bserta skit prut trus g kcemasan jgn tggu sis. sy pnh alami spotting dn heavy bleeding di awl pregnancy alhamdulilah skg dh stop doc bg ubt kuatkan rahim.