Nak tahu pregnant atau tak?

Asalamualaikum hi,, saya nak tanya saya last period 18/1 Dan sekarang adakah saya pregnant 😅...Terima kasih pada ibu yang sudi komen

9 Balas

wa'alaykumussalam dan hi puan! sy cadangkan better puan buat check upt.. kadang period delay nie sebabkan hormone.. sy pun pernah kes macam puan , delay 2w.. check Doc , Doc cakap hormone tak stable.. memang masa tu confirm bukan pregnant.. so tak nak puan rasa down atau kecewa , better check dulu ye upt.. semoga ada keajaiban buat puan dan husband ye.. sy doakan semoga Allah meniupkan roh dalam nyawa puan..🥰 always stay positive..💕

2y ago

amin terima kasih 🥰

tqk boleh nak jawab sistur kalau tk check. 😆 sy pun pernah period delay 11hari. ingt mengandung. rupanya tak pun. period sy datang setiap bulan. cuma tarikh nya kejap smggu awal. skejap smggu lewat.

Try check upt. baru tahu samada mengandung or not. kalau main agak² ni risau kecewa jadinya 😥

2y ago

tulah hehehe takpe nanti saya tray check terima kasih🥰

Cek upt lah. Kalau nk cakap prgnant sbb lambat period sy pun pernah lmbt period. Tp tak mengandung.

2y ago

ohhh macamtu takpe nanti saya tray check 🥰

Check la upt, tanya sini kami tak ada mata scanner nk scan

2y ago

hehehehe ok nanti saya check🥰

check upt dulu baru tahu pregnant ke tak.

Beli upt.. Cek.. Kt situ ad jwapan

2y ago

ok nanti saya tray check 🥰

Dah check upt ke?

2y ago

okk🥰

cek upt ye.. 😊

2y ago

👍👍🥰