Nak Tanya

Assalam .. Siapa pernah scan kantung 1 tapi uri 2 .. Mula mula scan 13w doctor xde cakap ape ape, semua baik.. Semalam scan klinik swasta, doctor ada cakap yg kandungan sy ada 2 uri 1 kantung .. Adakah sy pregnant kembar? Harap ibu ibu sudi jawab soalan sy.. Terima kasih.

4 Balas

Waa.. 1st time saya dengar pasal ni. Better sis tanya doktor. Nanti dah dapat result, sis boleh update dlm apps ni. As info untuk ibu2 lain 🥰. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻

Semalam masa check tak tanya doc ke yg awk pregnant kembar ke ? Normal ke macm tu ? Doc x explain pape ke

Pegi la tnye doc tu...ade pulak tnye sini..mne la org nk tau...da tntu doc yg scan apesal x tnye...

Better refer pakar