Skincare pregnant moms

Hi nak tanya, saya pregnant 7weeks and nak minta recommendation moms yg lain pasal skincare yg sesuai diguna. Nak tahu brand apa yg boleh guna untuk pregnant. Cleanser, serum, moisturizer, sunscreen. Nak tahu yg basic skincare ajeee. Kalau ada yg sudi share, boleh tolong saya reply di bawah. Terima kasih semua ;)

1 Balas

boleh google ingredients apa yg tak sesuai utk ibu mengandung. banyak je skin care yg boleh pakai. kena cek dulu la ingredients sebelum beli

11mo ago

Okiee terima kasihhh