pengalaman ibu2 yg pernah bersalin mkin bnyak ank mkin akhir bersalin...

Asalamualaikum mumy semua nk tanya ni da tak pengalaman mumy yg beranak ketiga or keempat ke... Lambat bersalin contoh dulu ank pertama kedua saya 37 minggu 3 hari sdh bersalin n tanda2 ... Ni sekarang sdh masuk ketiga ank saya lambat rasa nk bersalin dan belom rasa da tanda2 doktor ckp beri masa mingu depan kalau mingu depan 38 minggu 3 hari sdh adakah masa ini saya akan bersalin.. Ada tak yg pernah mcm ni sapa yg sdh ada ank ramai n mkin akhr bersalin sbb sya tak bileh lbih due bersalin... Sekarang saya 37minggu 5 hari due date 28/12/19

2 Balas

Sma mcm sy,ank ketiga lmbt kuar lg 3hari nk due bru ad tanda n bby kuar..bersalin ank ketiga 39w4d..alhamdulillah xkena induce,bersalin 19/11/19

4y ago

Btul ke saya harap macam tu juga... Sebelom krimas ke atau cun krismas ke sbb tak boleh lbih due.. Bingong juga rasa...

Sy pun sama, skrg dah 39minggu, sblm ni pun 37minggu lebih dah bersalin. Ni ank ketiga, misi kata kalau boy biasa lambat sikit.

4y ago

Sy skrg tgh pregnnat ank ketiga, harini dah 39minggu 5hri