sapa ada pengalaman

Saya sdh 38weeks2 hari belom lagi da tanda2 nk bersalin .. Takut nye kalau bersalin paksa due 28/12/19 kalau belom da tanda 27/12/19 d suruh serah diri d huspital sapa da pengalaman bersalin paksa yg pakai ubat masuk dlm v kita tu sakit ke.. Sbb ni ank ketiga kalau ank pertama n kedua saya bersalin secara normal saja 37weeks ni da lain sikit lah tak boleh lbih due

1 Balas

Due sy 22/12 tpi smala..belum ada tnda2 lagi...baru lendir2 byk la wrna kuning..hrap baby kluar seblum due..

4y ago

Semoga sama2 kita bersalin normal awal ya sis