Mau tanya yang sma due dan sya sdh bersalin kaa 28/8

Nak tanya yang sma due sma sya 28/8 sdh bersalin kaa?

14 Balas

Saya 27/8 masih belum bersalin. Tiada tanda2 pun sekadar keluar mucus sikit2 je. Tahun lepas bersalin 35w. Tahun ni dah 39w belum bersalin lagi. Moga dopermudahkan buat kuta semua

11mo ago

Amiin sya pn x sabar tngok Baby sya..🫠

Belum lagi sis, dah start keluar mucus..and dari semalam dah start mengeras and memulas🥺Harap dipermudahkan lah urusan kita semua ya🤲🏻

baru keluar tanda2 harini😁 doakan saya semoga dpt bersalin secara normal tanpa koyak dgn mudah ye semua🤲✨

due date 28/8 juga, anak ketiga tapi xde tanda nk bersalin. setakat mengeras sikit2. risaunya.

saya due 28/8. alhamdulillah dh 15 hri berpantang bby nk kluar awal hehe

11mo ago

Tahniah sis

alhamdulilah sy due 28/8..dah bersalin... hari ke 4 berpantang

saya due 28/8 alhamdulillah harini dah hari ke 9 berpantang ❤️

11mo ago

anak kedua sis 😘

saya 29/8 masih belum sis. banyak keluar mucus plug je 🥲

25hb due..skg 39w 2hari masii santaii lagii 😌😌

saya due 26/8 belum ada tanda tanda lagi huhu