sapa ibu da pengalaman kena bersalin paksa sbb lbih due date

Saya belom ada tanda2 nk bersalin sekarang 39week due date 28/12/19 sakit atau tidak bersalin paksa ni... Ank ketiga

7 Balas

sy esok 26.12 kene serah diri sbb da postdate..xde tanda2 langsung nk bersalin hanya sakit main2 je..apa2 pun kene kuat dri segi fizikal ngan mental..nk hadapi..moga urusan semua dipermudahkan..Harap sekejap je merasa sakit nk bersalin secara paksa xde lama.. Aminn

Bersalin paksa mmg sakit..mmg x tau nk kata kesakitan mcm mana. Sy kne hadap sakit bersalin paksa dlm 2jam..lepas tu kne emergncy ceaser sbb jntung baby lemah lepas ketuban pecah.

4y ago

Sama la😭 sakittt😭

Kna pksa ank pertama n ke 4. Ank pertama sakit sngat2.. Ank ke 4 alhamdulillah x sakit mn. Doc kpj bg ubt tdo sebab bg thu smlman x tdo.

sy kna pksa brsalin sbb air ketuban dh pecah n xsdar lngsung..g hospital jlan dh buka 2 cm..

Bersalin paksa mmg sakit lagi berkali ganda ye sis sakit biasa moga sis dimudahkan ye😊

4y ago

Aamin... Semoga saya cepat bersalin aamin

Same la.. Due pon 28hb tp xde tanda2 lgii.. Risauunyee..

4y ago

Sekarang pn belom ada tanda2 lagi ke sis saya pun belom... Risau kan d buat nya

😊