Pendarahan macam haid

Asalamualaikum ibu2.. sye sudah bagitau doktor mengatakan mungkin tanda awal guguran sye.. tapi kantong bayi masih ada masa buat scan tu tapi kecik 5.5mm kecik sngt so doktor hanya bagi fosil acid dan datang balik 2 minggu nanti.. sye nk tanya ibu2 pernah mengalaminya.. sye rasa sakit sangat seperti sengugut.. ini adalah kali pertama sye kena.. ibu2 bole kongsi sikit ape2 cara atasi nya

Pendarahan macam haid
2 Balas

Yg gambar tu kejadian dah jumpa doc ke belum ? Banyak darah beku + macam kantung tu sis

5y ago

Erm better pegi hosp la ye

P scan tpt lain. Cnfrmkn kantung ada @ x ada