Scan 9 minggu tapi xnampak

Assalammualaikum sye nk tanya.. normal ke kalau scan 9 minggu x nmpk ape.. sdgkan mase sye scan 6 minggu ade nmpk kantong kecik.. Sedih sngt rase..

1 Balas

normal jaa..selagi x turun pendarahan in Shaa Allah baby puan still ada..saya masa 8w PON belum nampak kantung...then scan swasta sekali lg baru adaa..setiap org lain²..x sama..nanti puan pergi scan lg yaaa dalam 12w camtu..in Shaa Allah blh nampak..saya doakan puan n mommy² lain dipermudahkan segala urusan..amiin🤲🙈

2y ago

alhamdulillah.. xde turun ape2 pendarahan.. ok sis. nt sye scan sekali lagi.. terima kasih byk ye.. Aamiin Aamiin Aamiin semoga segala urusan kite semua dipermudahkan.. 🥰🥰