Perut mengeras

Asalammualaikum Maaf minta pendapat semua Rasa macam contraction Ni anak keempat .. tp kalini rasa macam masih boleh bertahan sakit contraction .. rasa macam mengeras dan nyeri cuma tak terlalu sakit macam sebelum2 ni . Tp kerap .. sejam 4-5 kali .. perlu ke hosp terus atau masih bertenang ye

3 Balas

puan sudah p hospital ker..sbb Sya skrng ni pun pert rasa mengeras..bila baring keras dan ddk pun keras .ada kah perlu p hospital?skrng ni 39mingu 5hari

Anak ke 4 biasa boleh tiba2 jadi bukaan besar puan, baik pegi dulu

pergi la ke hosp .mana tahu bkaan cpt ke