Contractions

Sakit contraction ni rasa dia macam mana ye? Sama macam perut mengeras ke macam mana? Saya dah nak masuk 38 minggu and dah turun lendir bercampur darah sejak semalam tapi belum pergi hospital. Bila perut mengeras rasa sakit macam senggugut pun ada. Adakah itu contraction? Tapi sakit tu datang dan pergi. #firstmom #pleasehelp

2 Balas

pegi hospital. ade org turun darah tu dh ade bukaan.

2y ago

Saya dah selamat bersalin sis. 37w6d masuk wad, tepat 38w 14/10, 1:24 am dah selamat bersalin 😅

sis skrg dh mcm mna ?

2y ago

InsyaAllah sis pun sama urusan bersalin dipermudahkan ya. Saya doakan 🥰🤲🏻