Baring mengiring sewaktu hamil

Hi, Baby sy akan kerap ‘kick’ klu sy baring mengiring (kanan atau kiri). Tapi kalau sy baring terlentang baby senyap je. Normal ke?#pregnancy #advicepls

11 Balas

kalau saya mengiring kiri kanan or terlentang baby gerak je..saya dh tanya nurse kt kk tidur terlentang xpeke, nurse kata xpe xde masalah tp dorang lg suggest kita tidur mengiring kiri.. tp kalau dh tido kadang xsedar pon pusing kiri pusing kanan😅

Sy kalau rasa baby kurang menendang memang akan baring mengiring ataupun minum minuman sejuk untuk cukupkan counter setiap hari😄

tidur terlentang boleh menyebabkan baby lemas kat dlm sbb tak dpt oksigen. sbb tu disarankan tidur mengiring. Cuba Google

normal.. baby sy pun mcm tu, berjoget dia klu baring mengiring kanan atau kiri, nk terlentang rsa mcm sesak nafas lak

sya pun macam tu juga kalau pusing kiri kanan baby ber goyang🤣🤣 kalau terlentang susu nafas

elok baring mengiring. Terlentang tak di galakkan, baby mudah lemas.

baring terlentang tak elok untuk baby dalam kandungan ..

normal kot sbb saya pun bgtu juga☺️

rsanya xdigalakkan bring tlentang

biasa kan baring mengiring