nak tanya..

Macam mana nak tau baby gerak tuk first time.. 3 hari lepas ade la mengiring lama sebelah kanan.. Pastu terasa keras je belah kiri.. Rasa2 perut kiri senget hahaha.. Pusing badan perut kembali asal.. baby gerak tu macam bubble2 ke.. Ni baru 15w..

2 Balas

Mula2 mmg rasa macam bubble, nanti dah lama sikit baru sis rasa die timbul2. Waktu tu excited rasa nk melompat2. Hehehehe. Dah masuk 7 bulan, seronok bukan main sbb baby sentiasa bergerak. Boleh nampak perut kita gerak2 jugak.

5y ago

Tula rase mcm bubble tu.. Tu confuse tu baby gerak ke angin2 dlm perut.. Ni dah start rase mengeras...hahaha excited kejap..

Kalau anak2 saya, ada benjolan mengeras. Sentuh lpstu dia tenggelam. Ada denyutan halus. Tak tau pula yg berenang mcm bubble😅

5y ago

Tula confuse bila mase la anak ni bergerak.. Tau2 je dah timbul mengeras..hahaha