broxton hicks

Asal malam je perut mengeras + sakit pinggang & sakit perut. Tu Broxton hicks kan? Memang dia akan selalu & lebih kerap jadi waktu malam ea? Now 37weeks 5days

7 Balas

Mcm sye ank slong mmg sakit tgh mlm. .😁. .ilbh mcm 2 . .mlm. .ingt lg. Siapnp bli stay. .mcik blnje. .uihhh sakann..agk nye bg lepas ngidam btl2 kot. .x duga pon nk brslin. .p toilt nk kncg. .tgk ade tnda drah skit. .buat x tau je..sbb xde tnda2 sakit pon. .just klua drah je. .kte pon siap2 mndy. .isp air ujg rmbt. .pkul 11 mcm 2 da tdo..kjp2 dye sakit. .kjp2 sakit. .kte x prsan. .usbnd sndri yg prsan. .🤣🤭. .mntang2 uma blkng hosp je..(hosp selayang). .usbnd ape lg .awk ny sakit nk brslin ny. .da jom la bgn mndy2 siap2 kte p hosp..sye pon rilex je lg xmlyn sgt pon sakit yg ade 🤭. .klua drah ahd mlm. .sakit tgh mlm nk msok isnn. .brslin tgh mlm jgk lg 1mnt nk msok 12.15. .hihihi. .maka tepat 12.14mnt mlm lahir la putri slong dgn emgncy czer. .alhamdulillah. .skng tgh pregnant yg ke 3. .24w. .moga dipermudahln sgla nya hngga beralin nty..utk2 mommy2 yg ade dlm ny jgk. .🥰💕

Ya. Saya dari kandungan 37 minggu lagi dah rasa macam tu setiap malam. Tapi sampai hari ni 38 minggu 4 hari masih belum contraction regular 😂. Anak 1st dulu sehari je terus regular dan bersalin. Kali ni tak tau berapa lama nak hadap braxton hicks setiap malam 😅

5y ago

😂😂😂

Ni beza Braxton hick/sakit palsu dan contraction bersalin . bidan cakap baby tengah perkemas badan nak keluar .

Sya pun sama..35 minggu...Ooo.tu namanya brixton ke ye..saya ingat tanda2 dah.tapi pandai pulak hilang sakit tu.confused jap.

Yess... akn kerap smpai la the real contractions ada.. Jgn lupa kira contractions ya.. Ada apps utk tu..

5y ago

Yes... Anytime... Sbb baby dah ckup bulan dah.. Bersedia sja ya.. semoga dipermudahkn & semua selamat

Saya pun sama Masa 35 weeks Dan refer emergency

aah sama dengan sy . slalu macam tuh