37weeks braxton hicks kerap dan sakit

First time mom here,sebelum 37weeks kena braxton hicks tak sakit. Dah masuk 37weeks braxton makin kerap waktu malam gap tak jauh,5-10 min sakit.pastu sambung ke siang.normal ke kalau sakit sgt walaupun 30saat je mengeras? Tapi tak sampai ke pinggang. Tanda pun takde lagi.sakit sgt masa perut mengeras tu #SeriusTanya #firstmom #bantusharing

1 Balas

sma mcm sya sis. sya bru 36w. kalau bby dh start mengeras mmg ada trasa sakit. smpai k area ari2 dn pelvis.

2mo ago

better awk pergi jer ,sbb kita tk thu bby dlm perut mcm mn ,