Sporting

Asaalamualaikum,sy nk tnya pendapat..kandungan sy ni kalau ikot last period da masuk 9 weeks..tp minggu lepas scan dr ckp blm npk apa² lagi tp kantung da ada..kalau tgk kantung baru masuk 6week..lg 2 mnggu dr srh scan lagi..hope nnti da blh nampak.. Semalam sy mcm ada keluar sporting ala² coklat gitu..tp x pekat sngt..dia sekali dengan keputihan..arini 1 hari xder plk keluarnya..mlm td masa sy nk mandi ada lagi tp x byk lah..sbbnya dia dgn keputihan bercantum gitu...sy nk tnya pemdapat kawan² ada x saper² yg mcm sy..sbbnya sy xder pengalaman..

1 Balas

Sis kena bagitahu doc jika ada tanda2 coklat spot mcm tu sbb kandungan baru lg..nnt doc akn bg ubt utk kuatkan rahim. Sy pn pernah jd mcm tu jgk n doc bg ubt utk kuatkn rahim. So lps mkn dh xde lg coklat2 mcm drh tu lg.