KELIRU

Assalamualaikum.. sy nk tnya sikit.. kandungan da 37w.. due sy, awal bln 1.. tp masuk hari ni da 4 hari darah/keluar coklat² mcm period cuma x banyk.. tp kdang² keluar ketul darah.. 19hb kena than wad, tp sy mntk balik sbb doktr kata klu ada sakit contraction bru bg tau nurse n dpa akan cek laluan da bkak brp cm.. tp smpai skrg x rasa sakit.. cuma dok keluar darah/coklat² tu je.. ada apa² pendapat x?

1 Balas

Nk bersalin dh kot..pegi hospital la cek, tkut ada bukaan dh