Suntikan ATT @ Kancing Gigi

Asaalam & Salam Sejahtera Semua.. Korang nak tanya, korang yg cucuk ATT ada tak yg sampai demam? Semalam sy kena cucuk ATT ni, YaAllah hari ni demam n tak larat sungguh. Anak2 pun nk tengok tak larat. Sebelum2 preggy anam lain, xde lah sakit sampai demam gini. Ke sbb alahan ya, sbb preggy kali ni sy alahan teruk sgt2... korang camne ek? Ke sbb faktor umo? ? Now 29week.

2 Balas

Sy x demam pula sis. Rasa sakit masa disuntik sahaja. Seterusnya ok. Misi suntik di lengan kiri.

5y ago

Itulah, preggy b4 nibx demam pun. Kebal je dlm 2 hari gitu. Kali ni teruk bebenor, smpi demam tak larat bangun. Faktor umo kot kan, now dah 33y dh.