Cucuk kancing gigi

Hi mommys, sy baru lps cucuk kancing gigi (1st vaccine) 31.1,, and masih demam sampai harini. Demam dia luar biasa sakitnya, demam urat, panas badan, sakit kepala and flu. Sbb tak tahan sgt sy terus g klinik. Bp tinggi sbb langsung tak boleh tido malam2 sbb badan seram sejuk. Mommys ada tak yg experience mcm sy ni?

1 Balas

alhamdulillah sy cucuk kancing gigi tkde smpai dmm..just sengal sengal kt tempt cucuk tu dlm2/3 hari..mungkin antibody badan awk tk kuat

1y ago

itulah sis. sakit mcm apa dh demam 😅