Confuse

Arini masa check up perut. tanya nurse perlu tak buat detailed scan. Nurse ckp xperlu pon kcuali atas order doktor. Detailed scan utk yg berisiko ja. mcm sy suma result cantik n normal kcuali berat bdan. So, klu ibu2 jd sy.. ampa buat jgk ka? atau ikut ja mcm nurse bagi tau.

29 Balas

Saya buat je sebab nak tahu semua benda pasal baby dlm kandungan. Kalau nurse kata tak perlu sbb result cantik, rasa tak confident je. So kalau sis nak buat pun boleh. Saya buat dekat luar sebab kk punya scan haritu tak jelas and doctor terangkan clear and tak friendly