Berat Turun 2kg di trismester-2

Last week f/up check up dgn nurse...nurse inform berat saya trun 2kg,semasa buka buku berat saya 66kg n last week timbang jd 64kg..nurse inform doktor n doktor just inform if next month brat trun jgk mereka akan scan baby...adakah normal berat? saya terlalu risau takut jd apa² mslh prkmbangan baby?

1 Balas

I think normal sis. Sebab bila sy pi scan berat baby ok. Berat mommy dia ni je turun. Sy pun turun 2kg. ☺