Confuse

Arini masa check up perut. tanya nurse perlu tak buat detailed scan. Nurse ckp xperlu pon kcuali atas order doktor. Detailed scan utk yg berisiko ja. mcm sy suma result cantik n normal kcuali berat bdan. So, klu ibu2 jd sy.. ampa buat jgk ka? atau ikut ja mcm nurse bagi tau.

29 Balas

Mybe perlu..Tgk keadaan kdudukan uri...kepala baby dh ada di tmpat yg betul ke..berat baby.. Keaadaan air ketuban. Biasa 28 minggu kk mesti buat detail scan.. Tgk keaadaan baby..