Luahan hati yg tak tahu nk minta bantuan siapA

Emosiii saya sgtttt tak stabil, allah beri ujian pada saya yg suami kantoi tgok porn 😭😭😭😭😭 smpai die tolak utk bersama dgn saya, saya rasa looserr sgtt pragnant w15 first mom

2 Balas

Nanti bile ada peluang utk cakap psl bende ni slow talk la dgn husband. tp kebiasaan lelaki yg kantoi tgk porn ni bermakna die dah sebelum2 ni pun tgk bende2 mcm ni. Nnt bg tau husband tak elok tgk bende mcm tu waktu2 isteri tgh mengandung. Patut suami kena support isteri dan jaga tingkah laku utk zuriat dlm yg isteri kandungkan. Semoga Allah swt permudahkan urusan sis. Sis jaga emosi k. Take care

7mo ago

Ameen, die dh mngaku mmng dri dulu dia ketagihan dgn porn allahu sedih nye , dh la bdn dh smkin gemox lgi rsa insecure dll… tq sis beri kta2 smngt

Semoga awak dimudahkan segala urusan . Try slow talk dgan husband . Mana thu dia takut nak bersama sbb takut effect baby ke . I

7mo ago

Tq sis sudi mndengr isi hati saya 😔