Kurang Nafsu

Mcm mne nk naikkan nafsu balik ye ? Slps brsalin ni dh mkin kurang nafsu . Kdg2 brsama pn dh rsa x brnafsu . Msa mngandung tu elok je . Risau lh klu suami bosan nnti . Ni pn sy prasan suami hari2 tgok porn je . #pleasehelp

16 Balas

Saya Dulu masa Lepas bersalin Yang first, Macam sis jgk. Saya disebabkan luka jahitan ada isi daging terkeluar. Itu buatkan saya trauma. Agak lama jgk saya xbernafsu, bnyk kali jugak suami mintak Tapi tak memaksa. Tapi dalam diam Dia, Ada la nmpk Dia mcm sedih n bosan. Tapi xda la tahap tgk porn Bila da lama sikit, saya rasa Kesian Kat suami. Risau pun Ada.. jadi saya Start la beli pakaian2 tido n Dia pun ajak pergi bercuti. Ye, kami xda la direct terus. Cuma ada sesi midnight talk dulu cerita apa issue n future plan. N pandai2 la mlm tu mengatur langkah. Yang penting, suami kena Faham masalah puan.

2y ago

berapa lama sis tunggu isi daging tu kering sebab sy pun ada isi daging terkeluar. Masih trauma nak bersama suami. boleh share tips?

mcm cya msa awl² kwin dlu taim pregnent pun kuat nafsu...tpi sejak keguguran tu nafsu makin hilang...atau ssh nak capai klimaks sndiri ada msa tu dpt ada msa langsung xda trus da xnafsu....skrng preg yg kdua anak prtma tnggl tunggu hari dri trmstr ke dua smpai ktiga ni langsung xbrnafsu🥲stkt layan puaskan laki je diri sndiri x...cya pun tngh mncri cara untuk mslh ni...hrp lr lps hbis pantang nnty brnafsu blik..

itu normal puan.. lebih² lg klu puan ambil perancang . sye sebelum itu.. bergelut jgak dngn msalah sperti puan.. hmpir setahun.. boleh diktakn 2 buln skli tu pn...sbb fikirkn suami...dn nsib baik suami jenis xkisah . puan bleh amalkn minum rebusan halia dn serai...saya amalkn tu dlm mse seminggu . nafsu bersama tu akn meningkat semula

sy pulak sekarang masuk trimester ke 3 langsung xboleh bersama dgn suami, sy rasa letih, xselesa dan xde nafsu nak bersama.. sy risau juga kalau keadaan ni berterusan sampai lepas bersalin nanti... kesian dan rasa bersalah dkt suami 😞😞

Perkara yg sy risau antaranya adalah bila pasangan dah mula tgk porn,sbb bila ketagih tu mcm2 hal dan masalah blh timbul,btw sis boleh follow puterikasim dekat ig,sbb dia bg mcm2 ptua utk para istri,harap membantu..

ada dlm tiktok tu bg petua, katanya makan halia jdikn ulam boleh naikkn nafsu . pmpuan tu amal smpai skrg dia da umur 40lbih pn msh ON lgi ktenye, smpai somi yg surrender..huhu..boleh try kot sis

klu suami da start tgk porn..tu bhya da sis...bole jadi nafsu die plk pd sis akn kurang...jadi mslh dlm rahtangga...kna bincang Dan cari jln penyelesaian

sis try jamu royal V dari JRM produk bonda rozita ibrahim. Boleh tengok kt ig dia. Dulu sy pun mcm sis tp sejak guna produk bonda alhamdulillah berkesan

huhu sya pula..ngidam nak suami..smpai termimpi2...hormon kot sis...ambillah apa2 supplement/jamu atau mnta nshat doktor...

saya pulak terbalik. suami yang tak bernafsu. saya buat air rebusan halia dan kayu manis, paksa suami minum.