.

Apa yg momy" lakukan jika melihat hp suami dan ternyata terdapat chat wanita lain? Respon yaa momy

89 Balas

kalau chat xde yg mencurigakn takpe.. tp kalau sebaliknya hmmm.. hancur jugak hati kita sbgai istri..

Klu sy la..sy contact balik betina tu, bg warning..lps tu sy ugut suami, viralkan betina tu..

Terjah trus. Bnda dh da bukti jgn ddiamkan. Tkut mkin lma mkin melarat. Hope sis trus tabah.

Bace chat tu ..than tanye sape perempuan ni.make sure save contct number perempuan tu.

Buat tak tahu .. kalau dia nak ada skandal, biarkan dia .. lelaki memang tk puas

5y ago

Dia duduk umh mak sy.. Xkerja.. Pastu slalu bergado.. Smpai ank lahir.. Xpnah bg nafkah.. Isteri kje.. Dia rembat duit.. Duitdlm umh slalu hilang.. Duit ank lahir pon hbis dia rembat... Skrgdh cerai.. Duk call mak kata rindu ank.. Sblm cerai xpnah cara kat ank.. Raya pon xdtg jenguk.. Sian ank.. Jmp ank kat mahkamah.. Ank pon mcm xde perasaan jmp bapak dia..

cek psl keje ke bkn . kalau bkn . sy tanya la . sape knp sebb apa . pstu gaduh😂

Lngsung tnya itu cwe spa.. Curiga perlu ya bun tpi jgn kebawa emosi dlu tnya baik*

Ciieeee suamiku mw tmbh 1 lg ya.. (bwt bcnda aj bun wlwpun sbnrnya sebel bgt tu)

Saya bca chat tu smpai habis, klau chat mengedik, memang kena la dua2😂

Mntk suami bukak kn chat tu,kalau takut takut something wrong somewhere lah tu