.

Apa yg momy" lakukan jika melihat hp suami dan ternyata terdapat chat wanita lain? Respon yaa momy

89 Balas

Do your own investigations because if you ask you won't get your answers

Pantau apa yg suami lakukn.. tanya dia baik2.. jgn trus terjah... 😂

Tak ada pgalaman.. Jadi xtau.. Sbb suami mmg guna fon biasa ja..

Tanya n bincang baik2 dlu sis... Lepas tu teruskan siasatan😊

Sy tanya suami utk kepastian & tgok apa yang mereka bincangkan.

Tnya sbaiknya dgn suami n mnta dia jelaskn n wat kputusan...

tanya and mintak dia terus terang .tp if betul ,babai

kita tgk pada keadaan and apa content yg di text ya.

pedih n sedih.. ambik no pmpn tu. bikin huru hara.

Tanya trus kt suami , jgn simpan takot jadi bara..