jpn

Salam momy...nanti bby da lhir cmne ye nk uruskn pndaftaran tu...sy suami jauh..juz nk tau lau momy yg ade pnglman bole share

1 Balas

Suruh mak atau ayah awak tlg buatkan.. kena ada salinan ic awak n suami n sijil kahwin. Awak pun boleh pergi.. just ikut apa yg dorang minta salinan..

4y ago

Tq sis sbb somi jauh kat pntai timur dia da blik mggu ni bby still xnk kua..so sy trpkse uruskn sndri ngn ayh la..ayh plk da tua kesian lk..nk pgil somi blik kesian dia da xde cti..sian tgok dia dtg jauh2