Saya dah merdeka 44 hari!!!

Assalamualaikum momy momy semua.. Hari ni sy genap 47 hari :)) Doakan sy sentiasa sihat n jadi anak yg solehah yaa.. Mocehhhh ??

Saya dah merdeka 44 hari!!!
20 Balas

Horey dahh👏👏. Klau dh hbis kn.. Sy bru 14 hari jahit pun x kering lg. Smlm mktua dtg umah bwk petai ya allah sdp nya.. Mktua ckp sabar x lama lg 😉 tp nk nunggu 44ari tu laa mcm2 menu nk mkn.. 🤭

4y ago

Bkkan dh ckup 10cm..tp xda tenaga nk teran pg. Smpi perut kna tolak ngn 4 org doc.. Sbb tu laa byk koyak luar dn dalam.. Kata nya bahu bb sgkut sy dorg nk kuarkn die..

Alahai cutenya muka dye😘doakn sy jugak ye sis dpt bby cute mcm ank sis🥰

4y ago

Aminn.. semoga baby keluar dgn sihat n comey... 👶🏻💕

Alhamdulillah Tahniah sedap nama anak sis 😍✨

4y ago

Sama² kasih 😍

Alhamdulillah..tahniah sis..somei anknye😍😍

4y ago

Hehee tenkiuu yaa 💕😘

Alhamdulillah tahniah..comelnyaaa 😍

4y ago

Tenkiuu 💕

Aaamiinnnn3 ya rabbal alaminn. 🤗

4y ago

Tenkiuu ♥

wasalam ...alhamdulilah tahniah sis

4y ago

Tenkiuuu 💕

Cantik nama. 😍 Apa maksud Adra?

4y ago

Alhamdulillah. Tahniah mommy! Moga Adra membesar dgn sihat 😊

Alhamdulillah.. Comelll.. ☺️

4y ago

😘💕

Yeayyy! Alhamdulillah sis. 😘

4y ago

Welcome 🥰