.

Apa yg momy" lakukan jika melihat hp suami dan ternyata terdapat chat wanita lain? Respon yaa momy

89 Balas

entah la nak kata apa. bila tanya kata kawan. husnuzon aje la.. pk kan baby lagi baik 👌 kalau betul ada apa2 bia kan aja dia dgn pempuan tu. better think positive ajeee

Kalau betul bercinta..saya halau dari rumah..call suami ppuan tu bagi tau wife dia curang...saya nak nikahkah diorang..apa guna nak simpan...dah sibuk sayang org lain..

Tengok content,snap dulu kalau mencurigakan Dan simpan.tengok saving banyak Mana Dan Mula Kira hutang dgn suami jika ada.pastikan semua aset atas nama Kita.

5y ago

Wak camtu

terus tanye tuan punya fon. mintak penjelasan kenapa mesej perempuan tu ? if jawapan xmemuaskan hati, ai sendiri akan siasat siapa perempuan tu. 😌

5y ago

Klu pompuan pun sma merenyam cmne... 😅

Amk nom fon pmpuan tu.. Then, selidik sejauh mne die knl ngn laki sis... Lps pd tu baru tnye laki plk.. Same x jwpn.. N bwk bebncg...

Bertanya dlu bun, itu cewek siapa? Mngkin cmn sekedar rekan kerja, klo chat nya agak nyeleneh bru deh aku Block 😂😂😂

hempas datang lagi🤣 kalau kawan kerja utk tujuan kerja okla..kalau utk tujuan berfoya2 rasanya mmg mgena la..

Sedih sakit hati kecewa tapi kalau boleh tanya suami siapa perempuan tu? kenapa chat? Bincang baik2 dulu

Msg blik pompuan 2 n tnya apa hubungan diaorg..kalau mmg ade affair he better choose between me or her..

Klu sy mula2 slow talk... Tp bila mkin mnjdi.. Mkin dipijak pale... Mmg xd slow2 da... Mmg mndpt la nnti