6hari

Apa ubat yg mujarab untuk baby yg kena kuning?ksian baby kna cucuk ari2 x snggup nak tngok

42 Balas

kadang ad petua yg bole kita ikut ade yg tak, terpulang pada diri sndiri klau rasa bnde tu baik untk ank dan yakin insyaAllah dgn izin Allah bole trun kuning tu . bg sy ta sala klau kita iktiar cara lain asl kn kita yakin . ank sy dr 7.0 terus trun ke 4.5 bacaan kuning tu . sy just titis kn anggur itam tu sekali . esok nya sy bg mnum susu kambing hnya stu sudu sahaja . alhamdulillah esok sy g check up trun terus . ank trus kuat poo poo n kencing . lepas dr tu terus tkde check ke klinik lg . tu dr pendapat sy laa