6hari

Apa ubat yg mujarab untuk baby yg kena kuning?ksian baby kna cucuk ari2 x snggup nak tngok

42 Balas

Ank sy prem lahir 34mggu last month..... dpt Kuning pas dia dischrge selepas 17hri duk dkt icu ... sy ritu try mkn anggur hitam... Pas mkn anggur hitam(tp mommies yg mkn) nti bg bby bf..sbb apa kita mkn akn bby mkn yg sm juge dpt dr air susu kita....... Mkn anggur itam smpai tgk de prgress kuning bby turun..hritu xtw cmne nk buat..de mmbr suggestkan buat gitu..alhmdulillah.. hri akhr chckup dkt kk turun jd 3.0 bacaan kuning bby..tp mommies.kne slalu susukn bby tuk.hilangkn kuning..kejutkn dia bgun nyusu selalu..jgn bg tdo.....take care mommies..😘