6hari

Apa ubat yg mujarab untuk baby yg kena kuning?ksian baby kna cucuk ari2 x snggup nak tngok

42 Balas

Menyusu badan ke?...klu badan,bykkn anak tu berjaga then kerapkan susu or lebih baik ibu minum susu kambing original,jd ank dpt khasiat minuman sunnah tersebut... Incase yg bkn menyusu badan spt ank kwn,kwn belikan susu kambing original berikan anak minum 30ml setiap pagi... Yang penting...YAQIN akan kemujaraban susu kedua terbaik yang dikatakan oleh rasulullah sendiri..