6hari

Apa ubat yg mujarab untuk baby yg kena kuning?ksian baby kna cucuk ari2 x snggup nak tngok

42 Balas

anak sya pon pernh kena kuning prolong jaundice smpy hbis pntg baqu hilang....wlaupon dh try mcm2 cara kuning tetap xhilng gak...mampu berdoa n sabaq ja time tu...n susu badan ja yg terbaik utk hilng kuning...memg kena sbaq bnyk bila ank kena kuning nie....

5y ago

dah try buat air zamzam ngn ramas daun kucai...tpi kuning tetp xtrun2 gak hehehe tpi xpa kuning dh hbis sbb skrg ank nk masuk 5 bln dh hehhehe...tima kasih bgi info mgkin try g msa akn dtg😊