camne yg ada keputihan dan gatal2 faraj dan garu2 sampai berdarah dn melecet..3x ulang alik ke klinik...sama gak

apa ubat bgs..dah guna daun sireh .garam...

3 Balas

dah abis mkn antibiotik dah..semua ubat2 dr klinik kerajaan..dah 3 minggu la camni sejak ambik suntikan perancang keluarga tu..ni tak ok lagi...balik semula la ke klinik...

Minta ubat lg dgn doktor. Klu insert x berkesan biasanya akan diberi antibiotik. Mcm sy kerap basuh dgn air suam n sentiasa pastikan kawasan tu kering

Sy doc kk bg ubat insert & antibiotik... 4 hri dah hilang... alhamdulilah..