Keputihan 17week

Hi.. sy ada keputihan..tapi tak gatal n x berbau tapi keputihan tu mcm berlendir (sorry agak jijik) ubat yg doc bagi utk masuk kan tu pun sy dh buat .. Skrg boleh ke sy cuba cuci n rendam dgn air daun sireh yg dicampur garam? Bahaya tak utk kandungan sy?? #mommybuntu

1 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini..tp xpe sy try up status puan ni ea..hrp ada mommy yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin